december 9, 2021

Till er tjänst under valrörelsen!

Vill du skriva en insändare eller göra ett inlägg på sociala medier? Vet du inte hur du ska formulera dig eller vill att någon ska korrekturläsa texten?
Du kanske helt enkelt bara har en grym idé för ett reportage till hemsidan? Hör då av dig till Lena Elf, kommunikatör för Centerpartiet i Värnamo kommun.

Ska ni skicka ut en kallelse till våra medlemmar eller är ni kanske på gång med att anordna en kampanj? Finns det behov av hjälp med att skriva en insändare eller annonsera i sociala medier?
Nu finns det personal i både krets och distrikt som kan stötta er i valrörelsen.

En dag i veckan arbetar Lena Elf med kommunikation för Värnamocentern. Lena kommer att kunna hjälpa till med texter av olika slag, samt producera tryckt och digitalt material inför våra kampanjer. Hon nås säkrast via valledare Hans-Göran Johansson: hansgoran.m@outlook.com

Även distriktets anställda, Lena Sumedrea, Hans Synnestvedt Jensen och Johanna Lind finns bara ett mail eller samtal bort. Här kan ni exempelvis få hjälp med kampanjer, kallelser eller överhuvudtaget behöver stöd i valrörelsen. Distriktets personal hittar du här!